Samen door de Crisis
 

Met uw donatie maakt u de vrijwilligersvergoedingen mogelijk voor de hardwerkende zelfstandige ondernemers van Nederland! Zij hebben uw hulp hard nodig. 

'Samen door de crisis' is als project ondergebracht bij stichting Zorgrug. Deze maand wordt de ANBI-status voor de stichting aangevraagd.

‘Samen door de crisis’ geeft haar sponsors ook de mogelijkheid om het bedrijfslogo op de landelijke website te laten plaatsen. Tevens is het ook mogelijk om een eigen pagina te krijgen op de website waar u zich kunt voorstellen als bedrijf op het moment dat u het initiatief steunt. Op deze pagina kunt u uw bedrijf voorstellen, bent u nieuwsgierig hoe deze pagina eruit komt te zien? Het template voor deze sponsorpagina kunt u hier vinden. Dit is mogelijk met een sponsoring vanaf een bedrag van €100,-. 

Ook u kent wel een of meerdere zzp’ers in uw omgeving. Wij als samenleving zijn meer dan ooit aan zet! Helpt uw organisatie ook mee?


Donatiepakketten

- Brons vanaf € 100 ; logo op de 'wall of fame' 

- Zilver vanaf € 250 ; Logo op de 'wall of fame', eigen sponsor pagina a.h.v het template

- Goud vanaf € 500 ; Logo op 'wall of fame', eigen sponsor pagina naar eigen inrichting 

- Platinum vanaf €1.500 ; Logo op ‘wall of fame’, eigen sponsor pagina, zelf in te richten en actief benoemen in pers-uitingen, interviews en andere media-momenten als grote sponsor.


Na ontvangst van het donatiebedrag op onze rekening wordt uw pakket geactiveerd.  
E-mailen
Map