Samen door de Crisis
 


Ons team

Winnie Hofland

Winnie Hofland

Rol Initiatiefneemster, voorzitter stichting Zorgbrug

Over Mijn naam is Winnie Hofland, ik zet me op meerdere vlakken in voor kwetsbare groepen in onze samenleving. Mensen verbinden en samen de wereld een stukje mooier maken, dat is mijn passie! Door werkervaring in accountancy, financial control, ict consultancy, marketing, communicatie, coaching, onderwijs, evenementenorganisatie, accountmanagement, horeca en politiek is mijn basis breed. Ik ben fractievoorzitter/raadslid in de gemeente Barendrecht en daarnaast werk ik als zzp-er in de horeca en evenementenbranche. Geluk vind ik in het werken met anderen en hulp te bieden waar mogelijk. Ik ben een alleenstaande moeder van 2 prachtige dochters (17 en 19), 51 jaar. Samen, zo goed als mogelijk, de Corona-crisis doorkomen is mijn doel. “Een zaadje wordt gevoed door modder en duisternis om met hard werk het licht te zien en te groeien tot een prachtige plant”.

Daphne Plaizier

Daphne Plaizier

Rol Initiatiefneemster, secretaris stichting Zorgbrug

Over Op dit moment zit ik in de afsluitende fase van mijn opleiding communicatie en multimedia design. Als afstuderende jonge en spontane vrouw pak ik nieuwe uitdagingen met twee handden aan. ‘Samen door de crisis’ is dan ook een nieuwe uitdaging voor mij. Dit initiatief verbind mensen met elkaar. Het verbinden en helpen van mensen staan altijd centraal in mijn werkzaamheden. Van jongs af aan ben ik altijd nieuwsgierig geweest naar de wereld om mij heen. Niks heeft mij ervan weerhouden om de waarom vragen te stellen. Iets wat ik nog steeds veel doe. Hierdoor liggen mijn interesses heel breed en vind ik het leuk om steeds nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Dit ga ik dan ook doen in mijn eigen bedrijf wat ik onlangs ben gestart als zzp’er. Laten we dit gewoon samen doen!

Maarten van 't Hof

Maarten van 't Hof

Rol Penningmeester stichting Zorgbrug

Over Ik heb mijn hele leven als zelfstandige gewerkt. Een belangrijk deel als organisatie adviseur en later vooral als ontwikkelaar van afdelingsprocessen ondersteunende maatsoftware. Daarnaast ben ik 40 jaar actief geweest bij de vrijwillige brandweer van Barendrecht. Nadat ik vanwege mijn leeftijd hiermee moest stoppen ben ik de politiek in gegaan. Ik heb 4 jaar in de gemeenteraad van Barendrecht namens de VVD mogen zitten. Na mijn verhuizing naar Bergen op Zoom heb ik eerst 4 jaar als Burger raadslid en nu al weer 2 jaar als raadslid voor de VVD mijn bijdrage geleverd aan de lokale politiek. Daarnaast ben ik o.a. voorzitter van Arsis, een stichting die kunst en cultuur activiteiten bundelt en organiseert in Bergen op Zoom en omgeving.

Claudie Wegdam

Claudie Wegdam

Rol Bestuurslid en oprichter Stichting Zorgbrug

Over De ambities liggen bij mij vooral op het maatschappelijk en sociale vlak. Ik zet me in waar ik nodig ben. In Aruba heb ik de voedselbank en een sociale werkplaats gestart 2009 en heb dat tot een succes weten te brengen. Naast het continue bezig zijn met mooie maatschappelijke projecten kijk ik ook graag naar de toekomst. Naast mijn inzet voor Stichting Zorgbrug en Stichting Foodsaving hou ik mij commercieel gezien bezig met vastgoedprojecten. Een bijzonder project waar ik mee gestart ben is het wonen, werken en leven in één community. Toen “Samen door de crisis” op mijn pad kwam, was het een logische stap om hen te ondersteunen met onze Stichting Zorgbrug.

Stichting Zorgbrug

Samen door de crisis is onderdeel van Stichting Zorgbrug

 
E-mailen
Map